Σήμερα, Δευτέρα 16/09/2019, το Κέντρο Φυσικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕ” σε συνεργασία με τους Lifewalkers, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, και υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποίησαν, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την χαρτογράφηση διαδρομής άσκησης και βάδισης στο χώρου του Μουσείου Τσιτσάνη.
Εκεί, οι μαθητές/τριες σε ομάδες ήλεγχαν τα υπέρ και τα κατά του χώρου, δηλαδή τα σημεία που είναι ήδη προσβάσιμα καθώς και τα σημεία που χρήζουν παρεμβάσεων από τον Δήμο Τρικκαίων.
Με μπλε μπαλόνια οριοθετήθηκαν τα πρώτα, με κόκκινα τα δεύτερα. Ακολούθησε μίνι συνέλευση των μαθητών/τριών στο θεατράκι του Ληθαίου, όπου, παρούσης της αντιδημάρχου Εργων κ. Βασιλένας Μητσιάδη και της συμβούλου κ. Αλεστά, τονίστηκαν οι προτάσεις της τρικαλινής νεολαίας.
Απώτερος στόχος είναι, να υλοποιηθούν οι προτάσεις και οι συμπολίτες με χρόνια νοσήματα, να μπορούν σύντομα να κινούνται άνετα και χωρίς προβλήματα στην όμορφη περιοχή του Μουσείου Τσιτσάνη.
 
Σας περιμένουμε, την Πέμπτη 19/9/2019 στον αύλειο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη, για την ενεργή συμμετοχή σας στο διαδραστικό «Εργαστήρι Κίνησης & Βάδισης» που πραγματοποιούμε σε συνεργασία με την ομάδα lifewalkers.